Колеги трябва да сменям дебитомера който е от скъпия вариянт "BOSCH ... 111" Та въпроса ми е каква е разликата м/у евтиния вариянт и скъпия освен цената? Интересува ме да знам дали има смисъл да дам пари за нов или да търся 2ра ръка BOSCH
Известие
Collapse
No announcement yet.
дебитомер - евтин вариянт
Collapse
X
-
Брат, Чистача има хубав дебитомер.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=59887Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениеБрат, Чистача има хубав дебитомер.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=59887
---------- Post added at 19:31 ---------- Previous post was at 19:27 ----------
Първоначално публикувано от gogo79 Покажи съобщениеСтава и втора употреба,НО трябва задължително да се пробва!Защото може да е пътник към.....
.
Първоначално публикувано от Majed_146 Покажи съобщениеКолега, ако мислиш да караш колата в следващите 150к Км, купи си нов bosch и не се занимавай със 2-ра ръка.може и само елемент-а
Поздрави!Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
Само да ти кажа че от ново китайче и оргинален дебитомер(2 ръка) е огромна.Повече никога няма да си купя китайче.Аз за това се принудих и си купих за 415лв нов(без ДДС).Просто тогава нямаше 2 ръка.
Препорачвам ти да си вземеш Бош оргинален 111.Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеА така, точно това исках да чуя. Ще търся оригинален и това си емерси за инфото
Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
sigpic
Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
FIAT TIPO 1.6 DOHC
Comment
-
Първоначално публикувано от Majed_146 Покажи съобщениеКолега, ако мислиш да караш колата в следващите 150к Км, купи си нов bosch и не се занимавай със 2-ра ръка.може и само елемент-а
Поздрави!
Comment
-
Aз веднъж се излъгах да взема само елемента. Колата взе да изкарва черен пушек отзад като го сложих. После ходих да им го чукам в главата на "пичшагите" от Александър Ауто и ми върнаха парите.
Comment
-
Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщениеСамо елемента се продава и пише БОШ на него но в разни авто части, но ако питаш в КИРОВ дали се продава само елемент ще ти кажат,че няма такова нещо единствено кмплект. Сами си правете изводите дали като се продава отделно е оригинално.sigpic
Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
FIAT TIPO 1.6 DOHC
Comment
Comment